Palvelumme

TT-Välitys Oy:n kattava palveluvalikoima on apuna Sinulle, olet aikeissa sitten myydä, ostaa, vuokrata tai teettää arvioinnin

Toimimme niin Salon alueella kuin myös Salon lähikunnissa. Olemme toimineet alalla jo pitkään ja tunnemme markkina-alueemme hyvin. Olemme luottamuksesi arvoinen ja teemme työmme ammattitaidolla. Markkinoimme kohteitamme niin valtakunnallisissa kuin paikallisissa nettiportaaleissa sekä sanomalehdissä. Toimimme myös hyvässä yhteistyössä pankkien ja viranomaisten kanssa, näin palvelu on Sinulle mahdollisimman vaivatonta. Jätä asiasi meidän hoidettavaksemme, meihin voit luottaa!

Palveluvalikoimamme:

Kiinteistönvälitys

Annamme kohteesta arvion, laadimme toimeksiantosopimuksen, hankimme tarvittavat asiakirjat, selvitämme rakennuslupiin ja kaavoitukseen liittyvät asiat, järjestämme kohteen valokuvauksen, hoidamme markkinoinnin ja myyntityön sekä kaikki kauppaan liittyvät asiat. Teemme myös ostotoimeksiantoja, jolloin pyrimme löytämään asiakkaalle hänen etsimänsä kohteen, on kyseessä osto tai vuokraus. Tällöin ostotoimeksiannon antaja maksaa välityspalkkion, joka sovitaan tapauskohtaisesti.

Vuokravälitys

Annamme kohteesta arvion, laadimme toimeksiantosopimuksen, hankimme tarvittavat asiakirjat, järjestämme kohteen valokuvauksen, tarkistamme ehdokkaiden luottotiedot luvan saatuamme, hoidamme markkinoinnin ja asuntonäytöt sekä kaikki muutkin vuokraukseen liittyvät asiat. Hoidamme myös ilmoitukset sähkölaitokselle sekä isännöitsijälle. Vuokrauksen päättyessä suoritamme kohteen kunnon lopputarkastuksen.

Arviointi

Tutustumme kohteeseen ja hankimme tarvittavat asiakirjat arvioinnin laajuuden mukaisesti. Laadimme arvioita asiakkaan tarpeiden mukaan suullisista arvioista laajoihin kirjallisiin arviokirjoihin. Teemme jatkuvasti arvioita niin yksityisille henkilöille ja yrityksille kuin kunnille ja kaupungeillekin.

Arvioinnin tukena käytämme Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n ylläpitämän hintaseurapalvelun tilastoja toteutuneista kaupoista.

Konsultointi

Laadimme kauppakirjoja, haemme lainhuutoja ja hoidamme konsultointia niin ostajalle kuin myyjälle, kiinteistövälitysalan kauppoihin ja vuokrauksiin liittyvissä asioissa.

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttoa helpottaaksemme vuokraamme tukevia, kokoontaitettavia muuttolaatikoita.

Ota yhteyttä

Anna alla olevaan lomakkeeseen kohteen perustiedot ja yhteystietonne, niin otamme teihin yhteyttä kohteeseen liittyen mahdollisimman pian.

Vuokra-asuntohakemus

Välitysliike voi säilyttää tämän vuokra-asuntohakemuksen ja sen liitteenä mahdollisesti olevat tiedot tulevia asunhuoneiston vuokraustilanteita varten 3kk ajan, vaikka tämä hakemus ei johtaisikaan vuokrasopimukseen vuokralaisen ja vuokranantajan välillä. Annan/annamme luvan siihen, että välitysliike saa luovuttaa tässä hakemuksessa annetut tiedot, mahdolliset liitteet, tai niissä annetut tiedot vuokranantajalle tai mahdollisille tuleville vuokranantajille. Henkilötietojen käsittelyssä ja tietojen hankkimisessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999) ja lakia kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä (1075/2000).