TT-Välitys Oy LKV

TT-Välitys Oy on vuonna 2008 toimintansa Perniössä aloittanut kiinteistönvälitystoimisto, joka toimii kiinteistönvälitysalan asiantuntijayrityksenä koko Salon alueella. Kiinteistöjen ja huoneistojen välityksen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu myös vuokravälitys, kohteiden arviointi sekä alan konsultointi. Yrittäjänä toimivalla Toni Tammilla on takanaan jo lähes 40 vuoden kokemus alasta. TT-Välitys Oy on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsentoimisto. Toimistomme sijaitsee Salon Perniössä, Haarlantiellä.

Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka palvelee asiakkaitamme 100 % antaumuksella. Johtoajatuksenamme on tarjota ammattitaitoista, luotettavaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas, joka voi suositella meitä parhaalle ystävälleen.

Palvelemme mielellämme Sinua kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa!

Vuokra-asuntohakemus

Välitysliike voi säilyttää tämän vuokra-asuntohakemuksen ja sen liitteenä mahdollisesti olevat tiedot tulevia asunhuoneiston vuokraustilanteita varten 3kk ajan, vaikka tämä hakemus ei johtaisikaan vuokrasopimukseen vuokralaisen ja vuokranantajan välillä. Annan/annamme luvan siihen, että välitysliike saa luovuttaa tässä hakemuksessa annetut tiedot, mahdolliset liitteet, tai niissä annetut tiedot vuokranantajalle tai mahdollisille tuleville vuokranantajille. Henkilötietojen käsittelyssä ja tietojen hankkimisessa noudatetaan henkilötietolakia (523/1999) ja lakia kiinteistönvälitysliikkeistä ja vuokrahuoneiston välitysliikkeistä (1075/2000).